Verzending


Een betrouwbare en snelle verzending van uw pakket vinden wij ontzettend belangrijk. Precies om die reden verzenden wij uw pakket met PostNL of onze eigen koerier. Deze verzendmaatschappij heeft een gesloten netwerk met eigen, zelfopgeleide chauffeurs. Een betrouwbare keten die uw pakket snel en efficiënt afleveren door heel Nederland en België.

Op maandag t/m vrijdag verwerken wij alle bestellingen. Bestellingen die na vrijdagmiddag 16.30 uur worden geplaatst worden maandag verwerkt. Voor voorradige producten geldt: voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden m.u.v. de zaterdag en de zondag of eventuele feestdagen.

Bij producten die op kleur gemengd moeten worden of niet op voorraad zijn kan het iets langer duren. Wij versturen uw bestelling wanneer deze compleet is m.u.v. hele grote bestellingen. Wanneer het een grotere bestelling betreft kunnen wij alvast een gedeelte van de bestelling opsturen. Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levertijd. Als u twijfelt en graag wilt weten wat de levertijd van een product is, kunt u gerust bellen.

Wanneer u een bestelling plaatst van € 50,00 of meer, dan betaalt u geen verzendkosten. Bestelt u onder de € 50,00? Dan betaalt u € 6,95 incl. BTW (€ 5,74 excl. BTW) aan verzendkosten, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Verzending België
Ook als u in België woont betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen van € 50,00 of meer. Bestelt u onder de € 50,00? Dan betaalt u € 8,50 incl. BTW (€ 7,02 excl. BTW) aan verzendkosten. In België bezorgt PostNL bijna altijd binnen 1 of 2 dagen.

Hoe het werkt?
Wanneer uw pakket verzonden wordt, krijgt u een Track en Trace code van uw order. Met deze code kunt u uw pakket volgen. Hier verschijnt ook een tijdvak wanneer de koeriersdienst het pakket verwacht te leveren. Niemand thuis bij het bezorgen van je pakket? Dan geven we het af bij de buren of bij een PostNL-punt. Met de track & trace-code zie je waar je het pakket kunt ophalen. 

 
Uw bestelling afhalen?
Uw online bestelling kunt u ook afhalen op ons adres in Wekerom, nadat u de bestelling geplaatst hebt krijgt u een mail van ons zodra het voor u klaar staat!