Verzending

Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk, producten die we op voorraad hebben versturen we als u voor 17 uur besteld nog dezelfde werkdag! Voor een aantal producten geldt een iets langere levertijd. Daarom stellen we u op de hoogte, het product met de langste levertijd bepaalt het moment waarop we je bestelling versturen.

Verzending met PostNL

De meeste bestellingen worden verzonden via PostNL. Iedere werkdag worden die opgehaald door chauffeur van PostNL. Als u een bestelling op werkdagen voor 17.00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden naar het gewenste adres. Bestellingen die na vrijdagochtend 17.00 uur worden geplaatst worden maandag verzonden (ook al proberen we zeker ons best te doen om het vrijdagmiddag nog te verzenden). Zie hieronder het schema.

Bestelling verstuurd

Maandag

1e pakketbezorging: Dinsdag
2e pakketbezorging: Woensdag

Dinsdag

1e pakketbezorging: Woensdag
2e pakketbezorging: Donderdag

Woensdag

1e pakketbezorging: Donderdag
2e pakketbezorging: Vrijdag

Donderdag

1e pakketbezorging: Vrijdag
2e pakketbezorging: Zaterdag

Vrijdag*

1e pakketbezorging: Zaterdag
2e pakketbezorging: Maandag

Zaterdag

1e pakketbezorging: Dinsdag
2e pakketbezorging: Woensdag

Zondag

1e pakketbezorging: Dinsdag
2e pakketbezorging: Woensdag

Zon- en Feestdagen wordt er echter niet bezorgd. Heeft u haast, bel gerust even om de mogelijkheden te overleggen.

Wanneer u niet thuis bent op het moment van aflevering probeert PostNL het pakketje bij uw buren af te geven, of wordt het de volgende dag weer opnieuw aangeboden. Na meermalen tevergeefs het pakket te hebben aangeboden wordt het naar een PostNL afhaalpunt gebracht, als dit het geval is zult u hierover een bericht ontvangen.

Standaard verzendingen worden in Nederland in ruim 98% door PostNL de eerstvolgende werk- of zaterdag bezorgd. De overige 2% wordt zo goed als altijd de dag erop bezorgd, altijd binnen 5 bezorgdagen, maar door de Corona crises of andere uitzonderingen zoals black Friday en de kerstdagen kan er soms behoorlijk vertraging zijn, houdt u daar aub rekening mee.

Verzending Nederland

Wanneer u een bestelling plaatst van € 50,00 of meer, dan betaalt u geen verzendkosten. Besteld u onder de € 50,00? Dan betaald u € 4,95 aan verzendkosten, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Standaard verzendingen worden in ruim 98% door PostNL de eerstvolgende werk- of zaterdag bezorgd. De overige 2% wordt zo goed als altijd de dag erop bezorgd, altijd binnen 5 bezorgdagen, maar door de Corona crises of andere uitzonderingen zoals black Friday en de kerstdagen kan er soms behoorlijk vertraging zijn.

Verzending België

Ook als u in België woont betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen van € 50,00 of meer. Besteld u onder de € 50,00? Dan betaald u € 8,50 aan verzendkosten

In België bezorgd PostNL bijna altijd binnen 1 of 2 dagen, maar ook hier zijn soms vertragingen zoals hierboven omschreven bij Nederland.

Verzending door eigen koerier

In sommige gevallen bezorgen we ook met een eigen koerier, dit gaat meestal om bestellingen bij ons in de buurt of als het toevallig op de route ligt, hierbij proberen we dezelfde levertijden aan te houden als PostNL.

Uw bestelling volgen met track en trace

Natuurlijk wilt u uw bestelling kunnen volgen en een planning maken, dit kunt u doen met de track en trace code die we u toezenden via de mail.

Uw bestelling afhalen?

Uw online bestelling kunt u ook afhalen op ons adres in Wekerom, nadat u de bestelling geplaatst hebt krijgt u een mail van ons zodra het voor u klaar staat!