Betaalmethodes

Wij maken gebruik van verschillende betaalproviders. Iedere betaalprovider biedt verschillende manieren van betalen waaronder: Creditcard. PayPal of iDeal, Mister Cash.

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:

iDeal
Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank.Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Riverty (vroeger Afterpay)

Sinds 4 oktober 2022 is AfterPay overgegaan naar de nieuwe naam Riverty.
Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE). 
Riverty voert voor Verf4All het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

Creditcard 
Bij deze betaalmethode kunt u gebruik maken van uw creditcard om de order af te rekenen. Betalingen verlopen via onze betaalprovider Mollie en uw vertrouwde omgeving voor afrekenen met creditcard. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilige betaling.

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. Betalingen verlopen via onze betaalprovider Mollie en uw vertrouwde Bancontact omgeving. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilige betaling.

Paypal

Bij deze betaalmethode kunt u gebruik maken van uw PayPal account om de order af te rekenen. Betalingen verlopen via onze betaalprovider Mollie en uw vertrouwde omgeving voor afrekenen met creditcard. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilige betaling.

KBC/CBC
Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode.

Bankoverschrijving
Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt. 

Onze betaalgegevens:

Rekeninghouder: verf4all.nl
Bank: Rabobank
IBAN: NL12RABO 0158046110