Over Verf4All

Wij zijn Verf4all! Zoals onze naam al zegt, wij hebben verf voor iedereen. Wij geloven dat met de juiste tools, goede verf en passend advies iedereen kan verven. En in die drie dingen willen wij voorzien: kwaliteitsverf, goede instrumenten en juist advies.

Wie zijn wij?

Verf4all is ontstaan uit liefde voor het schildersvak. Na het vak twaalf jaar beoefend te hebben, zijn wij in 2018 begonnen met de webwinkel. Ons team bestaat uit drie vaste krachten: Jan-Willem (de eigenaar), Willemien en Mariska. Ook hebben we nog een paar vakantiekrachten. Samen streven wij erna de beste service te bieden.

Wat doen wij?

‘Kwaliteit boven kwantiteit’ is ons motto. Ons doel is niet perse om de grootste online verfwinkel te worden. Het allerbelangrijkst vinden wij het om u de beste producten te kunnen bieden voor een voordelige prijs. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsverven en producten van gerenommeerde merken. Daarnaast bieden wij ook inhoudelijk advies over welke verf het meest geschikt is voor uw klus en welke kleuropties er zijn.