Retourneren van uw bestelling

Indien u niet tevreden bent over uw bestelling, kunt u deze retourneren binnen 14 dagen mits onbeschadigd, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat. Speciaal voor u op kleur gemaakte producten kunnen we niet retour nemen.

Indien wij producten beschadigd retour ontvangen, zullen wij contact met u opnemen omdat wij in dit geval niet het gehele orderbedrag kunnen crediteren. Wanneer een product hierdoor onverkoopbaar is geworden zal er een 100% waardevermindering zijn.

Zodra de producten in juiste staat ontvangen zijn storten wij het bedrag incl. de eventueel door u betaalde verzendkosten zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening. Het bedrag wordt via dezelfde betaalmethode aan u teruggestort als u deze aan ons heeft voldaan. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

De retourzending valt onder de verantwoordelijkheid van de koper, deze kosten kunnen wij dan ook niet vergoeden. 

Hoe stuur ik mijn product retour?

Om uw product retour te zenden verzoeken wij u de volgende stappen te ondernemen:

Stap 1.
Log via onderstaande knop in op de retourpagina.

Aanmelden retourzending 

Stap 2.

Indien er orders zijn aangetroffen kunt u hiervoor per product een retour aanmaken. Let op de voorwaarden voor retourneren. Retourneren kan alleen binnen 14 dagen na levering en geldt niet voor maatwerk producten zoals verven die voor u op kleur zijn gemaakt.  

Stap 3.

Graag zien wij per product de reden waarom u deze wenst te retourneren en kies ook een van de mogelijke afhandelingen. U kunt ervoor kiezen een vervangend product te laten leveren of uw geld terug te krijgen.

(Wij zijn benieuwd naar de reden van uw retourzending, zodat wij er alles aan kunnen doen om onze dienstverlening te optimaliseren.)

Stap 6.
Volg de verdere stappen in het retourproces en sla uw retouraanvraag op. Uw aanvraag voor retourzending is daarmee geplaatst. 

Stap 7.

U kunt nu het retourformulier printen en uw producten klaarmaken voor verzending. Houd hierbij rekening met de aanwijzingen op het retourformulier.  

Stap 8.

U kunt uw pakket verzenden via een postpunt bij u in de buurt. U draagt zelf verantwoording over de verzendwijze en kosten hiervan. Het retouradres is:

Retour adres:
Verf4all.nl (t.a.v. Retouren)
Het Laar 11c
6733 BZ Wekerom

Stap 9.

Zodra uw pakket bij ons binnenkomt wordt deze in behandeling en zullen wij de retournering uiterlijk binnen 7 dagen afhandelen.