Sikkens Rubbol Primer

  • Goed schuurbaar
  • Goed vullend
  • Hoge dekkracht
  • Uitstekende hechting
  • Vochtregulerend
Inhoud/liter
Kleur
€ 167,73

€ 118,31

€ 97,78 excl. BTW

Over Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer is een goed schuurbare grondverf met een goede hechting op diverse ondergronden. Daarnaast heeft deze primer een hoge dekkracht en is hij verwerkbaar van 5 tot 30˚ C.

Hoe kunt u de Sikkens Rubbol Primer gebruiken?

De Sikkens Rubbol Primer wordt voornamelijk gebruikt voor het gronden van hout buiten, zoals kozijnen en deuren. Maar de Rubbol Primer is ook geschikt voor het gronden en overgronden van ander geveltimmerwerk en het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen.

Strak eindresultaat met Sikkens Rubbol primer

Deze primer verf geeft een uitstekende vulling en uitstekende hechting. De Sikkens Rubbol Primer vult de ondergrond, waardoor kleine oneffenheden worden opgevuld. Hierdoor heeft u een strak en mooi eindresultaat. Deze hoge vulkracht en de goede schuurbaarheid zorgen ervoor dat deze Sikkens primer de ideale grondverf voor buiten is. Daarom gebruiken professionele schilders deze primer verf ook graag. Daarnaast is deze primer geschikt voor de doe het zelver.

Welke aflak kunt u gebruiken?

Nadat u de ondergrond in Sikkens Rubbol Primer heeft gezet, kunt u voor verschillende aflak producten kiezen.

Heeft u hout, kunststof of metaal buiten bewerkt met de Primer? Dan kunt u kiezen uit drie soorten aflak. Voor een hoogglanzende aflak raden wij Sikkens Rubbol XD High Gloss aan. Een geschikte halfglanzende aflak is Sikkens Rubbol XD Semi Gloss. Toch op zoek naar een zijdeglanzende aflak? Gebruik dan de Sikkens Rubbol Satura.

Heeft u een ondergrond binnen bewerkt met de Rubbol Primer? Dan raden we Sikkens Rubbol Finura High Gloss aan als hoogglanzende aflak en Sikkens Rubbol Finura Satin als zijdeglanzende aflak.

Wat zijn de droogtijden?

Dit Sikkens product is na het aanbrengen van de eerste laag al na 2 uur stofdroog. Wilt u een tweede laag aanbrengen? Dan raden we aan om goed op de tijd te letten. De verf is namelijk al na 2 uur stofdroog, maar u kunt er pas overheen schilderen met een aflak na 18 uur!

De droogtijd is ook afhankelijk van de temperatuur. De ideale droogtemperatuur is 20˚ C. Is het kouder dan 20˚ C? Dan droogt de Sikkens Rubbol Primer langzamer. Is het warmer? Dan droogt het product sneller. Is het boven de 30˚ C? Dan kunt u de schilderklus het beste uitstellen. Tussen de 5 en 30˚ C kunt u deze grondverf aanbrengen.

Beschikbare kleuren

Sikkens Rubbol Primer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt gaan voor standaard wit of een van onze authentieke kleuren. We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor u op een rij:

• Standaard wit

Ongemengde verf die we aanbieden in standaard wit. Dit is verf zonder kleurnummer, om daar in de meest neutrale uitvoering gebruik van te maken. Dit is puur wit.

• RAL 9010

Ideaal om bijvoorbeeld houtwerk bijna wit te schilderen. RAL 9010 is een mengkleur, omdat het net geen standaard wit is en geeft een iets warmere tint.

• Mengkleur

Zoekt u naar Sikkens Rubbol Primer in een andere kleur? We kunnen iedere gewenste kleur voor u mengen. Dit kan op basis van een RAL-kleur of aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken.

Sikkens Rubbol Primer kopen?

Bij Verf4all vindt u Sikkens primers voor een scherpe prijs. De primer is van een goede kwaliteit en is 100% origineel. Bij bestellingen vanaf €50,- profiteert u van gratis verzending! Bestel vóór 11:00 en de bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Heeft u nog vragen over Sikkens Rubbol Primer, of heeft u hulp nodig bij het vinden andere producten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Specificaties

(Kleur)dekking: Dekkend
Aanbrengen met: Kwast
Gebruiksklaar: Ja
Gemiddeld m²/L: 14-16 m²
Inhoud/liter: 1 liter, 2,5 liter
Kleur: Mengkleur, Wit
Kleurgarantie: Ja
Kwaliteit: Professioneel
Locatie: Buiten
Ondergrond: Hout
Overschilderbaar na: 18 uur
Retourneren (30 dagen): Ja, Mengkleuren uitgesloten
Stofdroog: stofdroog na 5 uur
Type verdunning: Niet verdunnen
Verwerkingstemperatuur: 5 tot 30 °C