Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

  • Extreem mat uiterlijk
  • Isolerend vermogen
  • Niet opglanzend na reinigen
  • Zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300)
Inhoud/liter
Kleur
€ 44,29

€ 22,81

€ 18,85 excl. BTW

Over Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte en zeer schrobvaste (schrobklasse1) muurverf voor binnen. Deze verf heeft een perfecte vloei en is daarom HET perfecte product voor gladde muren/wanden en plafonds. Ook voor ruimtes met invallend strijklicht is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF uitermate geschikt door zijn mooie vloei en matheidsgraad. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is door zijn schrobvastheid ideaal om toe te passen in keukens, woonkamers en andere ruimtes waar intensief wordt geleefd. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is tevens spanningsarm en licht isolerend. 

Hoe kunt U de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF toepassen?

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kunt u gebruiken voor bijna alle ondergronden binnenshuis, zoals schuurwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en Meesterhand-glasweefselsystemen. De verf is uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF laat zich gemakkelijk verwerken met de Meesterhand Muurfverfrollers Microvezel. Doordat deze rollers kortharig zijn en de verf mooi vloeit word het resultaat super glad en lijkt het op spuitwerk. Ook is de verf bijzonder geschikt om te gebruiken bij renovaties. Zeer goed reinigbaar en hierdoor uitermate geschikt in ruimten waar hygiëne gewenst is.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bestellen bij Verf4all?

Bij Verf4all.nl koopt u Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zeer voordelig, wij leveren de verf in: 1ltr, 5ltr en 10ltr

Beschikbare kleuren

Alphacryl Pure Mat SF van Sikkens is verkrijgbaar in verschillende kleuren. We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij:

• Standaard wit

Ongemengde saus die we aanbieden in standaard wit. Dit is verf zonder kleurnummer, om daar in de meest neutrale uitvoering gebruik van te maken. Puur wit, goed geschikt voor bijvoorbeeld het plafond.

• RAL 9010

Ideaal om de muren bijna wit te schilderen. RAL 9010 is een mengkleur, omdat het net geen standaard wit is. Een iets warmere tint, waarmee je er op de muren voor zorgt dat er een fijne uitstraling ontstaat voor thuis.

• Lichte kleuren

Zoek je naar Alphacryl Pure Mat SF in een andere kleur? We kunnen iedere lichte kleur voor je mengen. Dit kan op basis van een RAL-kleur of aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken.

• Donkere kleuren

Zoek je naar Alphacryl Pure Mat SF in een andere kleur? We kunnen iedere donkere kleur voor je mengen. Dit kan op basis van een RAL-kleur of aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken.

Specificaties

(Kleur)dekking: Dekkend
Aanbrengen met: Airless spray, Kwast
Gemiddeld m²/L: 8-12 m²
Geschikt voor: Grondverf
Inhoud/liter: 1 liter, 2,5 liter, 5 liter, 10 liter
Kleur: Donkere kleuren, Lichte kleuren, Mengkleur
Kleurgarantie: Ja
Kwaliteit: Professioneel
Ondergrond: Beton, Metselwerk, Pleisterwerk, Schuurwerk
Overschilderbaar na: 6 uur
Retourneren (30 dagen): Ja, Mengkleuren uitgesloten
Stofdroog: Stofdroog na 1 uur
Type verdunning: Niet verdunnen
Uitstraling: Extra mat
Verwerkingstemperatuur: Min. 5 °C