Sikkens Alpha Projecttex

  • Goed dekkend
  • Mat uiterlijk
  • Geschikt voor glasweefsel
  • Schrobvast (Klasse 2 volgens DIN EN 13300
Inhoud/liter
Kleur
€ 143,48

€ 89,68

€ 74,11 excl. BTW € 74,11 € 89,68

Over Sikkens Alpha Projecttex

Sikkens Alpha Projecttex is een zeer mat en gemakkelijk te verwerken muurverf voor binnen. Daarnaast is deze projecttex goed dekkend en geurarm, waardoor ruimten na het schilderen direct te gebruiken zijn. Deze eigenschappen maken Sikkens Alpha Projecttex is zeer geschikt voor binnen en buiten.

Sikkens Alpha Projecttex is in ongeveer een uur tijd stofdroog. Na ongeveer 5 uur kun je er overheen bedekt. Per liter schilder je tot 10 m2 zonder de verf te verdunnen. 

Sikkens Alpha Projecttex heeft veel voordelen. Het is bijvoorbeeld mooi mat, dit zorgt voor een uitstraling. Sikkens Alpha Projecttex dekt goed, dit zorgt voor een mooie uitstraling op de muur. Het is aanbevolen om de verf aan te breken over een laag grondverf. Deze zorg voor de kleur op de wand. De muurverf van Sikkens heeft schrobvastheidsklasse 2 volgens de DIN EN 13300-norm. Dat omvat dat de verf goed te reinigen is.
Sikkens Alpha Projecttex is ook geschikt voor gebruik op glasweefselbehang. Dit kan handig zijn in een nieuwbouwwoning die nog niet gestukt is en waar je glasweefselbehang gebruikt om scheuren in de muur te voorkomen.

Hoe kunt u Sikkens Alpha Projecttex toepassen?

De Sikkens Alpha Projecttex is te gebruiken voor onder andere winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang.

Beschikbare kleuren

Sikkens Alpha Projecttex is verkrijgbaar in verschillende kleuren. We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij:

• Standaard met

Ongemengde saus die wij aanbieden in standaard wit. Dit is verf zonder, om daar in de meest neutrale uitvoering gebruik van te maken. Puur wit, goed geschikt voor bijvoorbeeld het plafond.

• RAL 9010

Ideaal om de muren bijna wit te schilderen. RAL 9010 is een mengkleur, omdat het net geen standaard wit is. Een iets warmere tint, waarmee je er op de muren voor zorgt dat er een fijne ontstaat voor thuis.

• Lichte kleuren

Zoek je naar  Sikkens Alpha Projecttex in een andere kleur? We kunnen elke lichte kleur voor je mengen. Dit kan op basis van een RAL-kleur van aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken.

• Donkere kleuren

Zoek je naar  Sikkens Alpha Projecttex in een andere kleur? We kunnen elke kleur voor je mengen. Dit kan op basis van een RAL-kleur van aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken

Sikkens Alpha Projecttex bestellen bij Verf4all.nl?

Bij Verf4all bestelt u de Sikkens Alpha Projecttex nu zeer snel en voordelig!

Wij leveren de Sikkens Alpha Projecttex in 2,5, 5 en 10 liter.


Specificaties

(Kleur)dekking: Dekkend
Aanbrengen met: Kwast, Spuit
Gebruiksklaar: Ja
Gemiddeld m²/L: 9-11 m²
Geschikt voor: Muurverf & voorstrijk
Inhoud/liter: 2,5 liter, 5 liter, 10 liter
Kleur: Lichte kleuren, Wit
Kleurgarantie: Ja
Kwaliteit: Professioneel
Ondergrond: Behang, Beton, Gipskarton, Metselwerk, Pleisterwerk, Schuurwerk
Overschilderbaar met: Dispersieverven
Overschilderbaar na: 6 uur
Retourneren (14 dagen): Ja, Mengkleuren uitgesloten
Schrobvastheid: Klasse 2
Stofdroog: Stofdroog na 1 uur
Type verdunning: Water
Uitstraling: Mat
Verwerkingstemperatuur: 5 tot 30 °C

Klantenbeoordelingen voor Sikkens Alpha Projecttex

7 juli 2022 - Patricia

Project Tex Sikkens

Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snel geleverd en zeer goed verpakt. Verf heeft een zeer goede verwerking. Mooie kleur -RAL 9016