Duplicolor Acryl RAL 1004 Hoogglans

  • Hoge kwaliteit acrylaat verf
  • Sneldrogend
  • Uitstekende hechting en dekking
  • Goede vloeiing en glad resultaat
  • Kras, schok en impact bestendig
Inhoud
€ 17,70

€ 14,63

€ 11,56 excl. BTW

Over Duplicolor Acryl RAL 1004 Hoogglans

De Duplicolor Acryl RAL 1004 Hoogglans is een hoge kwaliteit acryllak. De lak is perfect geschikt voor lakreparatie binnen en buiten.

Duplicolor is een goed merk, aangezien Duplicolor al ruim 80 jaar producent is en dus zijn vak verstaat. De onderneming heeft een groot aanbod aan producten voor auto, huis en hobby, maar ook producten die geschikt zijn voor industriële doeleinden. Zo hebt u alles wat u nodig heeft voor een duurzame lakreparatie, niet te duur maar wel met een goede kwaliteit.

Welke voordelen heeft spuiten met Duplicolor?

Duplicolor biedt vooral spuitverf aan, dit is handig omdat u zo sneller klaar bent en u geen last heeft van kwaststrepen. Ook is dit makkelijker als u kleine oppervlakken moet verven.
Duplicolor heeft een groot aanbod aan standaard kleuren, dit is heel handig omdat u als u toch niet de juiste kleur gekozen heeft, deze gewoon kunt retourneren. Op kleur gemengde verven en lakken kunt u namelijk niet retourneren, omdat deze speciaal voor u zijn gemaakt. Ook heeft u de keuze voor welke uitstraling u gaat: hoogglans, zijdemat of mat.

Verwerking/toepassing van Duplicolor Acryl RAL 1004

Als eerste moet u de ondergrond roest-, vet- en vuilvrij maken. Als de ondergrond geschuurd moet worden kan dat, verwijder de schuurstof zorgvuldig. De ondergronden die niet behandeld worden, moeten worden afgeplakt.
Schud voor u begint de spuitbus 3 minuten lang. Ook raden wij aan om voordat u begint een proefvlak op te zetten zodat teleurstelling of spijt voorkomen kan worden.
Als u begint met spuiten is het belangrijk om te weten dat u ca 25 cm van het oppervlak af moet spuiten, spuit in dunne lagen. Met de spuitbus van 400 ml kunt u 1 tot 2 vierkante meter spuiten. Bedenk wel dat u meerdere lagen moet spuiten voor een goed dekkend effect.
Breng de verf in dunne lagen aan. Schud de spuitbus opnieuw tussen de verschillende lagen. Wacht steeds 5 à 10 minuten tussen de lagen. De verf is volledig uitgehard na 24 uur. Let op: deze droogtijden zijn afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en de laagdikte, dus kunnen ze afwijken. Het beste is om deze verf aan te brengen bij ong. 20 graden celsius, en bij een luchtvochtigheid van 50%. 

Duplicolor Acryl RAL 1004 Hoogglans kopen. Wat kan ik verwachten?

De Duplicolor Acryl RAL 1004 Hoogglans is dus een hoge kwaliteit lak in een handige spuitbus. Deze bestelt u bij Verf4all nu zeer voordelig, want bij een bestelling boven de €50,- profiteert u van gratis verzending! Bestel vóór 17.30 uur en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Heeft u nog vragen over de Duplicolor Acryl RAL 1004 Hoogglans? U mag ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag verder.

Specificaties

(Kleur)dekking: Dekkend
Basis: Watergedragen
Gebruiksklaar: Ja
Gemiddeld m²/L: 3 m², 4 m²
Locatie: Binnen, Binnen en buiten, Buiten
Ondergrond: Glas, Hout, Kunststof, Metaal, Steen, Steen(achtig)
Retourneren (14 dagen): Ja
Stofdroog: Stofdroog na 10 min
Uitstraling: Hoogglans
Inhoud: 400 ml
Extra eigenschappen: Krasvast

Andere mensen kochten ook:

3M Fijnstofmasker FFP1
Vanaf
€ 8,66

€ 7,16 excl. BTW

3M Fijnstofmasker FFP2
Vanaf
€ 5,13 € 3,65

€ 3,02 excl. BTW

Kip Afplakband Geel Fineline 3308
Vanaf
€ 10,60 € 7,55

€ 6,24 excl. BTW

Endstra Werkhandschoen PU Flex Soft Touch
Vanaf
€ 3,54

€ 2,93 excl. BTW

Universol Ontvetter
Vanaf
€ 17,77 € 13,83

€ 11,43 excl. BTW