Sigma Sigmatex Superlatex Matt

  • Goed afneembaar (schrobvast klasse 1)
  • Makkelijk te verwerken
  • Waterdampdoorlatend
  • Niet vergelend
Kleur
Inhoud
€ 98,95

€ 21,53

€ 17,79 excl. BTW

Over Sigma Sigmatex Superlatex Matt

Sigma Superlatex is een matte muurverf op basis van kunstharsdispersie. Dit zorgt ervoor dat u u er binnen en beschut buitenwerk mee kunt schilderen, en op allerlei verschillende ondergronden.

Waarom Sigma Sigmatex Superlatex Matt?

Dit product is gemakkelijk verwerkbaar, dus goed te gebruiken als u geen professionele schilder bent. De Superlatex is een verf met schrobklasse 1, dit houd in dat u als er een lelijke vlek is ontstaan u deze eenvoudig kunt verwijderen en er geen lelijke glanzende vlek achterblijft. Ook heeft deze verf een zeer goede dekkracht en vergeeld niet.

Waarvoor kan ik de Sigma Sigmatex Superlatex gebruiken?

De verf is geschikt voor muren en plafonds, binnen en buiten. Houd er rekening mee dat buiten u er alleen beschutte delen mee kunt schilderen. De verf is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel- en glasvliesbehang. Daarnaast kunt u Sigma Superlatex gebruiken op goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. Dit betekent dat u er zowel binnen als (beschut) buiten en op praktisch iedere ondergrond mee uit de voeten kunt.

Hoe brengt u de verf aan?

Voordat u begint is het handig om zoveel mogelijk ruimte vrij te maken, meubels ect afdekken met afdekfolie en de vloer ook de vloer afdekken. Daarna is het belangrijk om de muur goed te reinigen, een muur maakt u schoon te maken met een water met daarin een ontvetter. Vervolgens plakt u alles wat u niet wilt schilderen af met tape. Zijn er beschadigingen, gaten of naden in de muur? Dan dienen die eerst gerepareerd te worden. Is u muur zuigend? Dan moet u één keer voorstrijkmiddel aanbrengen.
Dan kunt u gaan schilderen. U kunt een roller gebruiken en voor de kleine oppervlakten een platte kwast, deze is ideaal om strakke lijnen te schilderen. Voor binnen dient u op (bijna) alle ondergronden één laag verf aan te brengen, maar soms dient u twee lagen te doen in verband met de dekking. Voor buiten dient u twee lagen aan te brengen. Als u klaar bent kunt u uw gereedschap (direct na gebruik) schoonmaken met leidingwater.
Bij een temperatuur van 23°C is de verf droog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur. *Droogtijden gelden voor wit en lichte kleuren. Bij donkere kleuren (afhankelijk van de kleur), hogere laagdikten en lagere temperaturen worden de droogtijden langer.

Sigma Sigmatex Superlatex Matt bestellen bij Verf4all?

Bij Verf4all bestelt u Sigma Sigmatex Superlatex Matt nu zeer snel en voordelig. Want bij een bestelling boven de €50,- profiteert u van gratis verzending! En voor 17.30 besteld, is de volgende dag verzonden. Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen of appen op 0619029244 of mail naar info@verf4all.nl, wij denken graag met u mee!

Specificaties

(Kleur)dekking: Dekkend
Aanbrengen met: Kwast, Muurverfroller, Spuit
Gebruiksklaar: Ja
Gemiddeld m²/L: >10 m²
Locatie: Binnen, Buiten
Ondergrond: Behang, Beton, Gipsplaat, Minerale ondergronden, Schuurwerk, Steen(achtig), Stucwerk
Overschilderbaar na: 4 uur
Retourneren (14 dagen): Ja, Mengkleuren uitgesloten
Stofdroog: Stofdroog na 1 uur
Verwerkingstemperatuur: 5 tot 30 °C
Uitstraling: Mat
Schrobvastheid: Klasse 1
Kwaliteit: Professioneel
Extra eigenschappen: Ademend / damp open