Sikkens Alphacryl Pure Mat SF (+ gratis roller!)

  • Extreem mat uiterlijk
  • Isolerend vermogen
  • Niet opglanzend na reinigen
  • Zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300)
Kleur
Inhoud
€ 44,29

€ 22,81

€ 18,85 excl. BTW

Voor 11.00u besteld, vandaag verzonden

Over Sikkens Alphacryl Pure Mat SF (+ gratis roller!)

De Alphacryl Pure Mat SF is de beste muurverf, een fluweelmatte uitstraling gecombineerd met een goede schrobvastheid maken deze muurverf tot de beste keuze voor het sauzen van de wanden in huis!

Waarom verven met Sikkens Alphacryl Pure Mat SF?

De Alphacryl Pure Mat SF SF heeft een extreem matte uitstraling en heeft een extreem matte uitstraling, klasse 1, waardoor u het gemakkelijk kunt aanpassen (zonder dat de verf glanzen). Ook is de verf licht isolerend, wat fijn is omdat u dan minder last heeft van bijvoorbeeld doorslaande vochtvlekken en problemen met de dekking van de verf. De Alphacryl Pure Mat is perfect in ruimtes waar strijklicht naar binnen, met strijklicht worden oneffenheden die normaal niet te juist vergroot. Maar door de matheid en de prachtige navloeiing van deze verf ziet u bijna geen (sinaasappel) structuur en lijkt het bijna van het gespoten is! Als u de droogtijden goed in acht neemt zult u geen last hebben van 'banen'.

Hoe kunt u de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF het beste toepassen?

De Alphacryl Pure Mat SF is door de goede hechting en de extreem matte uitstraling bijzonder goed te passagier op muren en plafonds. De verf is geschikt voor binnen en kan worden toegepast op diverse ondergronden zoals: schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intactelagen, beton en glasweefselsystemen.

Onbehandelde ondergronden

Als u een wand wilsauzen is het goed om vooraf te testen van de wand draagkrachtig is. Zorg dat de muur vuil-, vet- en stofvrij is voor u begint! Is uw muur zuigend dan is het nodig om te strijken met Sikkens Alpha Superfix zodat er een goede ontstaat. Is uw muur zelfs poederend en helemaal niet draagkrachtig? Dan is het nodig een synthetische voorstrijk te gebruiken als impregneermiddel, de Sikkens Alpha Fix.

Behandelde ondergronden

Bestaande verflagen reinigen, daarna 1 of 2 onverdunde lagen Alphacryl Pure Mat SF aanbrengen. Is er sprake van vocht, nicotine of roet vlekken? Dan is het nodig de wanden van plafonds eerst te isoleren met de Sikkens Alpha Isoprimer. Laat op! Wel altijd proberen zoveel mogelijk schoon te maken bij roetschade.

Wat is de beste primer die u kunt gebruiken?

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is perfect te combineren met de Sikkens Alpha Primer*. De Primer heeft een uitstekende hechting op stucwerk als u de perfecte basis heeft en daarna kunt gaan overschilderen met de Alphacryl Pure Mat SF. 
*U kunt de Alphacryl Pure Primer SF gebruiken onder normale omstandigheden, als er sprake is van vocht, nicotine of roetvlekken is, dan kunt u het beste de Sikkens Alpha Isoprimer gebruiken. 

Over de droogtijden

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is stofdroog na 1 uur, maar pas op! Als u een tweede laag aan wilt brengen moet u langer wachten, ca. 6 uur, dan is de verf helemaal droog en kunt een nieuwe laag aanbrengen. Deze tijden zijn natuurlijk afhankelijk van de temperatuur (als het warm is droogt het sneller, als het koud is juist langzamer), zo zijn deze droogtijden gebaseerd op de temperatuur 20°C.

Welke kleuren en liters zijn er allemaal?

De Alphacryl Pure Mat SF is beschikbaar in verschillende kleuren, hier zijn de belangrijkste mogelijkheden:

Wit: Ongemengde verf die wij aanbieden in standaard wit. Dit is verf zonder, om daar in de meest neutrale uitvoering gebruik van te maken. Dit is puur wit.
RAL 9010: Ideaal om de muren bijna wit te schilderen. RAL 9010 is een mengkleur, omdat het net geen standaard wit is. Een iets warmere tint, waarmee u er op de muren voor zorgt dat er een ontstaat voor thuis.

RAL 9016: Verkeerswit, deze kleur wit is de kleur wit die we vaak op de weg zien. Deze lichte kleur is een veelvoorkomende kleur en laat zich goed combineren. De zich vormen door zijn lichte, maar frisse uitstraling die voor een helder uiterlijk zien.

Mengkleur: zoekt u naar Sikkens Alphacryl Pure Mat SF in een andere kleur? We kunnen bijna elke kleur voor u mengen. Dit kan op basis van een RAL-kleur van aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken.

De inhoudsmaten bij dit product zijn handig omdat er veel mogelijkheden zijn. Als u aan 1 liter genoeg heeft en aan 10 liter niet, kunt u 2,5 of 5 liter kiezen, handig toch?

Bestelt u grote hoeveelheden? U kunt bij ons altijd een offerte aanvragen.

Sikkens Alphacryl bestellen bij Verf4all.nl - Wat kunt u verwachten?

Verf4all.nl levert snel en voordelig, wilt bij bestellingen boven de €50,- winst van gratis verzending. En voor 11.00 uur besteld is morgen al in huis! Verf4all.nl verkoopt Sikkens voor een scherpe prijs en goede kwaliteit. Heeft u nog vragen over Alphaacryl Pure Mat SF? U kunt ons altijd mailen of bellen, wij helpen u graag!

Specificaties

(Kleur)dekking: Dekkend
Aanbrengen met: Airless spray, Kwast
Gemiddeld m²/L: 8-12 m²
Geschikt voor: Grondverf
Kleur: Donkere kleuren, Lichte kleuren, Mengkleur
Kleurgarantie: Ja
Ondergrond: Beton, Metselwerk, Pleisterwerk, Schuurwerk
Overschilderbaar na: 6 uur
Retourneren (14 dagen): Ja, Mengkleuren uitgesloten
Stofdroog: Stofdroog na 1 uur
Verwerkingstemperatuur: Min. 5 °C
Uitstraling: Krijtmat
Kwaliteit: Professioneel
Inhoud: 1 liter, 2,5 liter, 5 liter, 10 liter

Klantenbeoordelingen voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF (+ gratis roller!)

7 juli 2022 - C.A.M.

---

Super fijn product om mee te werken